Technikai segédlet

Vászon: HP vászon kiváló választás művészeti nyomatokhoz és fényképekhez megfizethető áron. A HP matt művészi vásznat élénk, természetes színek és éles részletek jellemzik. Hosszú élettartamú nyomatokat, kiváló beltéri képtartósságot, mérsékelt vízállóságot biztosít.

Fotópapír: KODAK fotópapír széles színskálát, -tartományt és -mélységet biztosít, hogy a képek élethűbbek legyenek, miközben a fekete továbbra is mély és gazdag. A kibővített dinamikatartomány köszönhetően részletes képet kapunk az árnyékos területeken is.

Újraragasztható szövet: KODAK áthelyezhető szövet tapad minden nem porózus sima felületre és eltávolítva nem hagy maga után szennyeződést. KODAK áthelyezhető szövet ideális különböző beltéri és kültéri alkalmazásokhoz, beleértve ablakok, backlit-ek, ajtók, táblák és bármilyen sík felületeket. A szövet eltávolítható, újrafelhasználható, és áthelyezhető. Nem távolítja el a festéket, biztonságosan lehet  alkalmazni tapéta fölött, ha az ránctalan, egyenletes és tiszta.

Vakráma: A vászonképeket elsősorban ilyen keretre feszítik. A kép az oldalakon akár 2-4 cm vastagságban is tovább futhat, ezáltal optikai csalódást keltve. Az oldalélekre futtatás miatt a képet kissé nagyobbra nyomtatjuk, így a szemből látható rész annyival kisebb lesz, amennyi az oldalélekre kerül. Lehetőség van, hogy az oldalélekre valamilyen szín kerüljön kifutó helyett. Fa alapanyagból készül. Kisebb képekhez a vékonyabb 2 cm-es, nagyobb képekhez a 4 cm-es kivitelt ajánljuk.

Design keret: Fa anyag, erezett, 2.9 cm széles léccel vászonképekhez ajánljuk. Fekete, szürke, és fehér színekben, üveglappal rendelkezik.

Clip keret: Üveg keret kapcsos rögzítéssel, fotókhoz, poszterekhez.

Műanyag keret: Fémes festésű vékony léc, gömbölyű profillal, fotókhoz, poszterekhez. Fekete, acél, fehér színű kivitelben, üveglappal rendelkezik.

Fájl formátum: Az általad feltöltött fájl formátuma lehetőleg jpeg, jpg, png legyen, 300dpi minimális felbontású. Ennél kisebb felbontású képek nem festenek jól kinyomtatva.