Szállítás és fizetési információk

Szállítás

A szállítást a Szolgáltató a Vásárló által megadott szállítási címre a GLS, Express One, MPL , Foxpost, Packeta Futárszolgálat igénybevételével teljesíti a csomag kiszállítását. A Honlapon leadott rendelések kiszállítása a hétfőtől-péntekig, 08:00-16:00 óra között történik. Amennyiben Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Ha a Vásárló a nem tartózkodik az általa a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár még kétszer, megkísérli az átadást.

A terméknek a futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék átvétele megtörténik, a vásárlónak kötelessége ellenőrizni átvételkor a csomagolás sérülését. Amennyiben a csomagoláson sérülést illetéktelen felbontást tapasztal a futárszolgálattól köteles jegyzőkönyvet kérni. A szolgáltató csak jegyzőkönnyvel tud elfogadni olyan sérülési reklamációkat, amely a csomagoláson fellelhető. A csomagoláson fellelhető sérülések nem a szolgáltatót terhelik azonban a szoláltatónak kell bejelenteni szállításkor kapott jegyzőkönyvvel a szoláltató elérhetőségein e-mailben.

A csomag felbontása után tapasztalt sérüléseket, hiányosságokat, minőségi hibákat a szolgáltatónak haladéktalanul az átvételt követő 48 órán belül jelezni kell. A szolgáltató az esetleges hiányosságokat és minőségi hibákat javítja vagy pótolja legkésőbb munkanapokon 72 órán belül.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek. Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módjában ismételten elindítani.

Szállítási költségek

A termékek kiszállításának költsége a választott kézbesítési mód alapján változik.

Az alap szolgáltatások a következők:

Házhoz Szállítás: 1990 Ft

Csomagautomata: 1490Ft

Postán maradó : 1990 Ft

Foxpost: 1200 Ft

Packeta: 1200Ft

Bizonyos extra szolgáltatások emelhetik a kézbesítési árat, ezeket a termék kosárba helyezés után a kosár oldalon ellenőrízheti.

Fizetési információk:

Utánvét: Készpénzben vagy Bankkártyával a futárnak kell az árú ellenértékét kiegyenlíteni a csomag átvételekor.

Banki átutalás: Megrendelés után a rendelésben megadott számlaszámra utalni a termék értékét.

Kártyás fizetés: Az Online felületünkön melyet a Woo Pay üzemeltet Bankkártyával vagy Apple /Google Pay használatával előre fizetni a megrendelés értékét. 

A személyre szabott vásárlási élmény biztosítása érdekében oldalunk cookie-kat használ.
cookie policy.
Menü Kategóriák ELÉRHETŐSÉGEK
Milyen ajándékot keresel?